CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Daisypath Friendship tickers

Wednesday, November 27, 2013

TEMPAHAN KATERING BAGI MALIS MESYUARAT, MAJLIS PERKAHWINAN

Assalamualaikum & salam 1 malaysia!! yeay bolhlh nk tepuk tgn sbb mi2 dh pecah rekod update blog untuk tahun 2013 ni.... sbb dh bosan tahap gaban kne jge booth hadoyai (T.T) ok sebenanye bkn sbb bosan jek, tapi ade something yg nk share kat u alls yg sudi n baiknye bace blog yg xseberape ni. THANKS u alls!!

Nak bgtawu ni sebenanye mimie sedia untuk terima tempahan tau klw u all nak lah. tempah catering gteww~ MIMIE BERRY's Catering (haha mcm poyo jek name catering) ye lah blom official lgik sebenanye. men letak suke hati jek. nak ikotkn, abah mi2 mmg ade bukak restoran. so insyaAllah klw ada tempahan katering blh lah contact2 mi2 ok!! ('',)V caya lah u all klw u all tempah. TAPI!!!! tempahan area2 johor bahru sahaje ye. mane tawu ade tempahan katering untuk majlis kahwin. Call k!!

Jadik, klw yg berminat blh lah call mi2 di sini,

017-7234423/010-7606797
atau nak tanye lebih lanjut blh email di naphajitahir@gmail.com

Thursday, July 19, 2012

love mean??

hai all!!! Asslamualaikum!! miss la blog nie. dh lme sgt2 x meng'update'nye pown~ hee
actly ak sje jek nk kongsi pendapat ngn u all. oklah straight to the pointlah... ape makne syg bg u all?
fine! bg ak syg ade byk cabang. syg pade family, pade kawan, pade pakwe, pade makwe, pade cekgu.. dan sengakatan dgnnye!

tp aku nk teros kpd makne syg seorg yg berlainan jantinanye ok sng cte laki ngn pompanlah.

"saye syg awk..."
"saye pon..."

TETTT!!! yelah tu... syg bkn pkai mulut jek taw!! tapi pkai hati.... pkai mulut jek xleyh pakai... fine! knpe syg? sbb pompan tu cantek?? ok klw xcantek xsyglah... sbb pompan tu HOT!!! kang dah sejuk, lemau, dah tak lah kot.. hahaha pe cte?? hmm.. sayang tu sgt bemakne utk aku.. sayang seseorang sbb dia adalah dia.... walau mcm mane pon keadaan dye, syg itu tetap ade!!

klw korglah kan... org yg korg ckp syg2 tuh tbe2 xcident patah kaki.. lumpuh cmne?? korang syg tak lgik.. korng nk teros tak lgik ngn dye? aku tawu xsume blh time kan.. hurmm mcm nk nyanyi lagu sudah cukup sudah plak. hahaha =P whatever!! tapi itulah hakikatnye...

tp!!!! jgn kerane syg jugk smpai ketepikan mak ayah... ketepikan hukum agme taw!!! dose.... perasaan sayang tu sape yg bagi klw bukan Allah s.w.t..... so jgn terlampau leka k my friend... tuhan bagi akal dan perasaan.. anda boleh kawal perasaan anda meggunakan akal yg tlh diberi utk anda. dah tawu yg mane baik dan yg mne buruk.. peace kawan!!!



p/s utk org yg ak syg.. aku syg korang dengan ape adenye korang.. xksahlah org itu adelah mak, abah, akak2, memember mahu pun......tet...... saye syg bkn pakai mulut tapi pakai hati...



Monday, April 16, 2012

emak sayang

aclty aku bru gak balek dr kerje. td online fb then aku bace balik status.. cop2!!! sorry aku men masok jek xde salam xdek ape.. hehe btw assalamualaikum ye to all reader~ peace yaw. (sambong balek) aku bace status about perbualan antara ibu dengan anak...

Mak : Tahu tak kenapa mak sayang sangat kamu?
Anak : Sebab saya anak mak kan?
Mak : Tapi ada alasan yang lebih hebat daripada itu..
Anak : Apa tu mak?
Mak : Kerana boleh jadi kamu lah penyelamat ibu di kubur nanti andai malaikat sedang mahu memalu dan memukul jasad ibu nanti..
Anak : Mak! Janganlah...
Mak : Jadi anak soleh ye..mak perlukan doamu di sana nak..( Mak itu lantas mengalirkan air mata cinta :)


tbe2 jek hati aku rse sebak sgt ble bce. padahal post pagi td tbe2 jek bace balek hati nie tersentap pulak (ko nih mi2 mmg loading!!!) hahaha entahlah tbe2 jek mate nie berair terase rindu sgt2 kat mak aku yg comel+kiut tuh!! mak.. mimie sayang sgt kat mak taw. cume mi2 nie degil cket heheh mak pon tawu kan anak mak sorang nih. degil2 pon mi2 always doakan kesejahteraan utk mak. mak jaoh kat jb. mi2 kat ipoh. lame tak balek. bdk2 umah sume dah balek cume mi2 sorg jek kowt xbalek. hurm:( tapi xpek 3 mggu jek kat ipoh nih. mi2 bkn xnk balek.. tp mi2 pke mls nk membazir. lagik pon mimie keje kat ipoh. penat mmg penat mak.  tp mi2 tawu if kte ikhlas wat sesuatu kerje kite xterase sume tuh. mi2 balaja dr mak jgk. dahlah mak penat pulak nk menaip. hee ily so much. (Ya Allah kasihanilah kedua orang tuaku sebagaimana mereka mengasihaniku ketika kecil) khas utk org tersayang~ peace yaw!!



There was an error in this gadget
MB's FISHES

ikan2 nie sentiase lapoo so sambil tgok blh lah tlg bg dye mkn sekali yep :D
cara nk bg makan : klik jek seberape byk yg boleh kat ikan2 tu tawulah dye berebot nnt.

one more!! anda juge boleh melatih ikan ini yek! carenye senang je, halekan ank panah slow2 kemane yg anda suke tp dlm akuarium nie shj yek!! ha anda akan lihat hasilnye. selamat mencube!!! wee ;D



...................................thank you sbb sudi jengok..................................