CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Daisypath Friendship tickers

Friday, November 26, 2010

iela mane kaw xdek wek =P



kan post b4 ni ak ade ckp bosn2 an dok umh n ptg tu lastly ktowg (ak, liea n pnaz) jdik kua!!! wow betape suke n gembirelah kami pde mse etu. hahah (ayat skema) cume tulah hahahah IELA oh IELA di manakah engkaw berade. mane lgik klw x kt SEGAMAT ksygn dye tu. yelah tnm kelape kt sne hahaha :DD chill k. ok engt nk amek wyg kol 5. tp amek ak kt umah dh kol 4.30. bkn nye reti nk msg dh nk smpai. tbe2 jek dh kt dpn umah si liea nie. then membebel mcm mak nenek ckp aku lmbt! huh! xtawu ak bru bsoh ank sdare aku berak nih. hahahah hahah dah cantek2, dh wangi japg ank sdre mintak cuci berak dye pulak dh. mengade btol lah ank sdare ak sowg nih. nseb beklah ko ank sdare. klw x harm jdh ak nk bsoh tgglkan aje. wah jhtnye mimie!! sgguh kejam wahai cik mimie!! ah pape jek. k sambong cter td. then kami pon teros jmpot si pnaz nie ha kat mane eh nme tmpat dye upss ha!!! kat tmn damai jaye. ala yg dkt2 ngn bukit indah tu. heish xtawu dah lah!


ok fine lpas amek pnaz mmg dh xsempat ah nk tgok wyg kol 5 KONONNYE!!!! hahahha last ktowg tgok wyg kol 6.45. tgok cter ape??? cter ape adek2??? hahahha engat siaran langsong ape!! hee cter NGANGKUNG!! knpe ngangkung?? yes sbb hantu dye asek nk cangkung mintak nombor ekor. yes!! cter tersgtlh funny. best ah klw tgok ngn kengkwn yg ske gelak2 nie. lawak dowh cter dye. hantu dye?? lagik lawak!! siap posing ala2 model lgik kowt. dah tu degel!! kuat menjawab. hantu ke 2??? hahah ala dh nme cter hantu komedi kan. so tgoklah bg yg blom tgok 2. ok lah not bad. buat stok gelak2 best ah.

haah lps hbes cter tu ak mmg xtggl lah kan beli TAKOYAKI feveret ak tu. pegh sdp gle!!! kali nie ak soh dye lbehkan mayonis lebehkan rambu2 yg atas dye tu. ala yg rambu2 tu x kan xtawu... apelah!! huh! ok xtawu sdh. diam xyah tawu. yes mmg lah gemok kan aku nnt. then xckop lagik aku beli j&co donuts lak. beli 6 bijik hhehehe (untok kwn2 ak gak eh bkn ak jek yg melntak sowg) then kmi pon mkn donut tu di SS......

SS??? bg yg xtawu SS adelah singkatan bg nme restaurnt yg agk femes ye di JB. nme btol nye Singgah Selalu. knpe singgah selalu? sbb ak tgok ramai jek org yg singgah kat sane smpai aku pon klw lepak nk kt sne jek.



p/s hahaha iela kesian ko xdek. ktowg mkn donut!!! ko xdek yeah yeah!! pdn mke ko!! hahah

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
MB's FISHES

ikan2 nie sentiase lapoo so sambil tgok blh lah tlg bg dye mkn sekali yep :D
cara nk bg makan : klik jek seberape byk yg boleh kat ikan2 tu tawulah dye berebot nnt.

one more!! anda juge boleh melatih ikan ini yek! carenye senang je, halekan ank panah slow2 kemane yg anda suke tp dlm akuarium nie shj yek!! ha anda akan lihat hasilnye. selamat mencube!!! wee ;D



...................................thank you sbb sudi jengok..................................