CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Daisypath Friendship tickers

Saturday, December 18, 2010

accident


dulu mse time ak year 4 xsilap ak lah kan ak pernah accident actly. kne langgar ngn kete tp bkn mcm dlm pic kt ats nih lah. ak jln kaki mse tu nk melintas. ok awalnye cmnih.... mule lah ksahnye... akk ak dye nk g beli topup mse tu malam taw!!! dlm kol 8 catu lah lbeyh kurang n then dye ajk lah ak temankn. ak pon mse tu pon  temnkn jeklah sbb ak pon nk beli beger hehhe lapo lah katekan... :D so ktowg pon berjlnlah dr umah ke kedai topup....

time tu beli topup pkai kad lah n nant kt umah bru nk msokkn. so ak pon ckplah kt akk ak nk beli beger nnt jgn lupe!!! so jln punye jln smpailah kami tepi jln nk kne melintas jln klw nk beli beger sbb beger tu ade kt seberang jln. adeh!!! dh teringin sgt kowt nk mkn beger mse tu so agk exited. akk ak soh ak lintas sndri. (xtawu npe dye x teman sekali) dye soh ak lintas bia dye tgokkn ak. so ak lintas lah n lepas line pertame. japg nk lintas kt line 2 tu... akak ak jerit "mimie...... bek2!!! kete!!!"... ak pe lagik lari ah (engat lepas lah konon) japg..... BUK!!!!! ak kne langgar n ak pon terpelanting lah cket. hurm nseb bek xkene lggr dpan kete. ak just kne tepi kete 2. so terpelanting ke tepi cket. mse tu aku teros sesak dade hurm mayb shock sgt kowt.. 

yg langgar ak tu chinese, laki!! mude!! haahaa then dye bwk g klinik pgi cek takot ade pape.. dokter juz bg ubat n dye kate ak xdek pape. heheh pastu kan... chinese 2 bg ak dwet RM300... wuu~ heh!!! tp kan akk ak amek dwet 2kan.... heish ptotnye dwet ak!!!! huh!!! acltly ade smbungn nye tp better xyah cter lah psl family ak lpas blek dr accdent 2.. xpeklah just smpai cinie yek.. ngee :D

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
MB's FISHES

ikan2 nie sentiase lapoo so sambil tgok blh lah tlg bg dye mkn sekali yep :D
cara nk bg makan : klik jek seberape byk yg boleh kat ikan2 tu tawulah dye berebot nnt.

one more!! anda juge boleh melatih ikan ini yek! carenye senang je, halekan ank panah slow2 kemane yg anda suke tp dlm akuarium nie shj yek!! ha anda akan lihat hasilnye. selamat mencube!!! wee ;D



...................................thank you sbb sudi jengok..................................