CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Daisypath Friendship tickers

Tuesday, July 19, 2011

lame glerrrr dowh!!!!!

assalamualaikumwarahmatullahiwabaratuh!!!!!! cekgu!!! haha ade ke cekgu mslhnye? uh shut up lah mi2!! xyah nk merepek plak. ups dh lme gle kowt aku xupdate blog. last update time aku kt jb konon bz lah sgt an ngn laporan kejadah tuh. kejm celik kejam celik skg nih aku dh 2mggu dh kt ipoh.. wah!!! xsgke dh stay ipoh balek even xdek ape pon yg best kt sini. best lgik jb.. wek=P (tok org2 ipoh) hehe alololo xyah nk touching sgt k ipoh!!! cmne pon i like to be here... 


nk tawu x first2 ak smpai ipoh dak2 umah ak lom ade lagik. aku sorang jek.. risau tu xlah sgt tp yg tersgtlah risau tu E.M.A.K aku.. haa!!! tu yg ak sebeslh sgt... bayangkan aku xdek spe2 pon kt ipoh nih.. aku dh mcm merempat uish tuhan jek yg tawu time tu.. aku g tgok wyg sorg2, mkn mcd sorg2.. bak kate org sumenye lah sorg2. almaklom kte nie merempat. hahaha (touching beno) whtever!! cmne pon ade penyelemat yg xbpe nk menyelamat sgtlah.. aku nk dok umah sewe sorg2 takot.. yelah xpnh lgik stay kt umah tuh takotlah lak kan. lgik pon mak aku xkasi. dye nk ak stay umah kwn aku. bru hati dye senang kt jb tuh.

well oleh sbb ak ni ank yg baek hehehe (ngee) ak pon terpakselah call member laki.. (sbb mmber pompan xdek kt ipohlah!!!) ade 2 org aw!! yg sorg tu my senior. mintk tlg tnyekan exgurl dye nk tumpg umah. upss!!!(terok ek aku nih) series aku kesian gle kt diri ak sndri.. :'( then yg srg lagik tuh aku pnh rapat b4 balek jb. actly xnk jmpe dye but ah!! lantaklah!!! yg pentg mak aku xrisau n xdok tepon2 aku!!! heish!! skg ade 2 choice!! so aku pilih senior ak.. tp nk tunggu pnyelah lme smpaikan yg pilihn kedue tuh aku pon jmpelah lepak2. dh kol 10mlm dh time tuh!! ak kol lah senior aku.. 


"cmne?? mne dye dh blek lom? lmbt lagik?"

"tulah... dye tgok wyglah.. "

"abes!! agk2 lek kol bpe?"

"mayb dlm kol 1pagi cmtuh kowt"



ah!! sdh!! haram aku nk pilih senior aku tuh.. mak aku dah dok tpon2.. nk xnk aku terpakse pilih org yg aku xnk jmpe tuh.. awek member dye.. fine.. etu jek yg dpt aku pilih yg pentg hati mak aku lege n xrisaukan ank dye.. pergh time aku nanges2.. rse rindu sgt kt mak aku.. rse mcm kecik gle aku nih kat tempt org.. xpek Siti Umairah nikan kuat orgnye hahaha.. tp aku legelah after mak aku dh dpt ckp ngn awek mmbe kpde org yg tlg aku tuh... thanks amri... even time tuh rse geram, rse kecik ati ngn awak.. tp awk dh tlg sye.. thanks sgt2!! (upss dh2 xyah nk sdeyh sgtlah kan) huhuhu yg pentg aku dh dok umah sewe aku ngn mmbe2 umah aku yg sengal bingal ni ha... happy sgt weyh!!!!


0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
MB's FISHES

ikan2 nie sentiase lapoo so sambil tgok blh lah tlg bg dye mkn sekali yep :D
cara nk bg makan : klik jek seberape byk yg boleh kat ikan2 tu tawulah dye berebot nnt.

one more!! anda juge boleh melatih ikan ini yek! carenye senang je, halekan ank panah slow2 kemane yg anda suke tp dlm akuarium nie shj yek!! ha anda akan lihat hasilnye. selamat mencube!!! wee ;D



...................................thank you sbb sudi jengok..................................