CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Daisypath Friendship tickers

Thursday, July 21, 2011

tak tawulah hurmmm

entry kali nie mayb cm sedeyh cket kowt.. (kowt lah kan) huhu. coz ak nk story cket bout my life yg skg. bout a man n woman. cmne ek nk mulekan? k lah skg nie aku xtawu ape persaan aku skg.. kdg2 ade rse sebersalah, kdg2 rse arghh!!! jht x aku nih? tp bkn slh aku eh. aku dh try jaohkan diri dh dr mende2 nih.. bout someone who i care. aku xtawu perkare sebenar. time kt jb ak ade dgr yg dye balek dgn gurl dye. lame dh dowg 2gther. tpulahkan klw xengt psl exgurl dye ryte? ak dpt twu n then ntahlah persaan ni dh xtawu nk ckp cmne. juz redho jek n take it easy. mgkin dh mmg jodoh dye. watpe nk tehegeh2. 6 bln beb aku tahan n aku xkcw n klw leyh xnk tgok ape2 yg berkaitan dgn dye.. aku xpnh crik dye sbb bg aku bialah dye happy dgn tht gurl. tpu klw aku ckp aku xsyg dye. sbb aku syg dyelah ak nk dye happy, nk jaohkan dri dri dye. dye kol aku, ak wat bangang. klw aku jwb pon aku lyn mcm ak xpnh knl dye pon. dye terse sgt ngn ak, tp dulik lah sume tuh. tlg jgn kcw ak mcm mne ak xkcw idop ko dgn gurl ko. engt ak xdek persaan? sebok kol tnye ble balek. hurm (why awk crik sye awk kan dh ade org laen kan) eish3 tahan jeklah time tu. nk mrh pon xgune ek.

series, aku dh smpai ipoh aku xnk pon jmpe dye. but last2 kalah jgk an ak. he make me like his woman. even aku lyn dye cm smpah sekali pon dye still gak cmtuh. nk menganjing dye ngn awek dye, puas dh aku nganjeng. dye mrh n dye kte dye xdek pape dh dgn gurl tu.. ade skali tuh aku terjumpe pic dye dgn ex dye dlm dashboard. perh!! mmglah aku tnyekan yg dye still syg lgik ker n betol ke dh xdek pape? n dye ckp bende tu dh lme. ak mcm bese still xnk pecaye. huh! laki kan.. mlm tu jgk aku mntak brg2 aku yg ak tumpgkan kat dye b4 ak lek jb. aku diam xkate ape2 time tu. time tu jgk dye honest ngn ak yg dye ade balek skjp ngn tht gurl but skjp jek coz dye kesian. aku mrh sgt2 time tuh. aku mntak brg aku mlm tu gak.. dye kate mlm tu xleyh sok dye janji dye bg. ok fine. then aku diam lgik. dye tnye "klw sye dh bg brg tuh, awk nk tgglkan sye?" aku mmglah mls nk jwb soalan dye tuh. smpai dye tnye byk kali bru aku ckp "klw iye pon knpe?!!" teros dye diam.

actly ak xmrh if dye balek semule dgn tht gurl. xade cket pon dendam kt dye or tht gurl sekali pon. but yg pleng saket utk aku ble dh leps 6 bln, bru dye honest ngn ak. sdeyh gle time tu.. smpai nk mrh, nk nanges pon xleyh.. perh!!! tuhan jek yg tawu. (knpelah aku blh syg dye ni!!!!) soknye aku dh pke baek2  yg aku xnk pke psl mnde tu n aku just anggp mcm xpnh ade pape. aku pjok dri aku. (well aku kan kuat.. hahaha=P) ble dpt brg tuh, ak pelik why kotaknye still sme, coz time kt jb dye kte kotak aku dh xleyh muat dh n dye ganti kotak bru.. ah pedulik lah!! yg pntg brg aku dh dpt. mlm tuh gak aku nk kuar last dgn dye n belnje dye (yelah org dh jgekan brg kite kan). ak treat dye seolah2 cm xdek pape happen. time dye anta blek dye kol n he say tht dun leave him. dye nk aku jge dye.. hurm~ aku xleyh!! but dye keraskan gak n then ak okkan jelh. smpai stu hari tuh ak gayut dgn dye, dye story kt aku. time dye engt ak nk tgglkn dye mlm tuh dye kuakan blek brg2 dri kotak yg dye belikan n msok balek dlm kotak lme ak. kotak yg dye bg tu dye tulis mcm2 n then dye bakar kotak tu. (adoi bru nk tgok kotak tu kan!!) hee. dye mengamuk!! time ak dgr dye ckp cmtu ak jdik sebak. sebak sbb betol ke dye sygkan aku sgt.. ak story balek kt dye ape yg dye wat kat aku. ape yg aku dgr, ape yg aku nmpak.. dye mintak maaf n mintk aku bia xengt mende tuh. klw dye xsyg ak dye xcrik2 aku n x sebok kol aku tnye ble nk blek ipoh.. time tuh heish dh lah xmoh engt.. wat sdeyh jek!!!!

aku g cameron dgn dye, n member2 aku 3 org lgik termsok gaklah mmbe dye yg aku rpt. then soknye ak uploadlah pic. hurm xsngke sjak dr tuh aku dpt tawu mcm2. ex gurl dye tgok.. n komen.. perh!!! aku xtawu nk ckp cmne. dye sedih ke? dye sakit hati ke? uish perlu ke aku risau? yes ofcoz perlu!! aku xske org sakit hati dgn ak. n then i said sorry if wat dye terase. n ak tnye dye mcm2.."act..u still wif him or not?" hurm dye kate tergantung cmtu jek. ak teros tnye dkt tht guy n teros trg ape yg aku bualkan dgn ex dye tu.. smlm lah dye cter sume yg jdik n aku pon cte sume ape yg aku dgr selame ni.. ak sroh dye pilih yg terbaek utk dye. he said, klw dye xpilih ak dye xcrik ak. hurm ... but tpulah klw dye xengt mse lalu dye ryte..? whtever.. jodoh xkemane.. etu jek aku blh ckp.. klw ak xsyg ak pon xdek nk pke hal dye. heish.. aku dh kasi can dye pilih pon. n now we're 2gether. if dye dgn tht gurl sekali pon aku time n ikhlas. xkn nk halang pulak. but klw jodh ngn dye terime ape adenye. we wait n see ok!!! huhuhu =) klw pke sgt pon serabot pale wat pe.. juz think positive n take it easy.. mudahkan... wee~


3 comments:

shuhadah azhar

urmm lelaki an..biase lar tu..tp xpe lar,lau ade jdoh ade lar tu..lau x,doa je smoga dpt yg lebh baek k.

mimieberry

=) ada.. lme xnmpk!!!

. nadhirahsahad .

jodoh ta kemana mi . pray for ur happiness :)

Post a Comment

There was an error in this gadget
MB's FISHES

ikan2 nie sentiase lapoo so sambil tgok blh lah tlg bg dye mkn sekali yep :D
cara nk bg makan : klik jek seberape byk yg boleh kat ikan2 tu tawulah dye berebot nnt.

one more!! anda juge boleh melatih ikan ini yek! carenye senang je, halekan ank panah slow2 kemane yg anda suke tp dlm akuarium nie shj yek!! ha anda akan lihat hasilnye. selamat mencube!!! wee ;D



...................................thank you sbb sudi jengok..................................