CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Daisypath Friendship tickers

Wednesday, September 14, 2011

thanks 4 my friends who followed me...

korang!!! thanks sbb sudi bace blog aku nie yg kekadang mengarot, sengal, konon2 touching kan.. huhuhu aku skg jrg actly bukak blog aku sbbnye k lah straight to the point.. lappy aku hilang kene curik!! sedeyh siot!!! dh2 lupekan2... 

entry kali nie ak engat aku nk sebot pasal jgn terlalu menharap kepade bende yg tak pasti. contohnye?? xyahlah nk harapkan bulan jatoh keribe... ups!! mmg taklah kan.. yg benonye kite klw ade kapel xpyh terlalu meletakkan harapan yg tinggi dekat dye. sbbnye? sure ke dye jdik husband kte? setie ke dye dkt belakang kite, engt, kte blh pecaye tp xyah nk pecaye sgtlah kan. org ni mcm2 perangai dye yg kite xtawu. betol x? mmg lah kte syg. tp cube pke cukop ke syg tuh klw xade keikhlasan n kejujuran? syg xbwk ke mane. ble2 kte blh kene tinggal. kdg2 aku pke sapelah jodoh aku nnt. betol ke aku kawen ngn dye last2? takot doe kawen. tawu kenape? sbb aku takot jdik mcm someone yg dekat dgn hidop aku.. kene tiggal dgn husband mcm tu jek. pastu ade pompan laen. omg!! please jgnlah husband aku tgglkan aku sbb pompan laen. bialah skg aku belom kawen dye nk pegi kat pompan laen lantak dyelah.. itz ok.. bia nanges skg jgn nages kemudian.. xgune ryte. so pke2 kanlah.... 

2 comments:

. nadhirahsahad .

ur right mie .

mimieberry

huhuhhuhu hidup..normal lh kn

Post a Comment

There was an error in this gadget
MB's FISHES

ikan2 nie sentiase lapoo so sambil tgok blh lah tlg bg dye mkn sekali yep :D
cara nk bg makan : klik jek seberape byk yg boleh kat ikan2 tu tawulah dye berebot nnt.

one more!! anda juge boleh melatih ikan ini yek! carenye senang je, halekan ank panah slow2 kemane yg anda suke tp dlm akuarium nie shj yek!! ha anda akan lihat hasilnye. selamat mencube!!! wee ;D



...................................thank you sbb sudi jengok..................................