CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Daisypath Friendship tickers

Tuesday, September 20, 2011

VCO (virgin coconut oil)


assalamualaikum to all my friends who read my blog yg xbpe nk hawt sgtlah kan.. hee~ apepon ak nk knlkan kat u all bout VCO (virgin coconut oil) sape2 yg pnh tgok pic yg kt atas ni mesti dh tawu kn pasal produk catalyst nih. acam? ok x? aku pon ade gak try.. oklah.. dlu ianye menyeragamkan berat bdn.. hehhe b4 aku try aku nih rse asek nk mkn jek.. pantang betoi nmpak sedap2.. lenjan lah pe lagik (rugi2) hee but dh tru dlm bape hari aku terase xnk mkn. but xdeklah smpai xnk mkn lgsong kan..mati kebuloq lah nnt.. heish kome ni pown!! oh ye.. sebenanye byk benefit yg kite dpt if kite amalkan.. contohnye, aku punye period dulu sgt xteratur. kdg2 2 bln xdtg smpai mak aku kate, "ko jgn mcm2 mi..." (eeh mak nih mi2 xdek buat papelah!! pke bkn2 pulok) sudah.. hahha but skg every month dye dtglah cm bese. yg gamba aku tunjok nie dlm dye bentuk kapsul taw. xsilap ade 60 biji.. tp kapsul dye isinye minyak lah. eh tapi bkn minyak masak ler.. minyak kelape dare lah!!! so boleh lah klw u all nk buat untuk disapukan ke muke.. (ala2 masker rider lah gtu) heheh whteva.. oh ye mcm2 lgik sebenanye khasiatnye. nnt next blog aku cte lgik.. oh iye lupe pulok.. harge bg sekotak VCO Catalyst nih hanye RM39.90 sahaje.

sape2 yg berminat nk VCO nih blh lah call or message me klw leyh msg jek dh lah tkot off ke (013-4711825) -MIMIE-


0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
MB's FISHES

ikan2 nie sentiase lapoo so sambil tgok blh lah tlg bg dye mkn sekali yep :D
cara nk bg makan : klik jek seberape byk yg boleh kat ikan2 tu tawulah dye berebot nnt.

one more!! anda juge boleh melatih ikan ini yek! carenye senang je, halekan ank panah slow2 kemane yg anda suke tp dlm akuarium nie shj yek!! ha anda akan lihat hasilnye. selamat mencube!!! wee ;D



...................................thank you sbb sudi jengok..................................