CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Daisypath Friendship tickers

Tuesday, April 5, 2011

haish lawaknyelah ble engat..

hello2 everyone to who read my diz entry.. hahhaha poyo lah ko mimie!!! heish dah lmenyelah aku x updating-updating belog nih.. adeh ckp pasal belog terbyg plak cool blog choclate crunchy pegh!!!! magnum siootttt!!!! dah2!!! ckop!!! kaborkan mindamu psl cool blog yg x mndtgkan hape2 tu yek!!! 

ok lah straight to the point lah eh. sebenanye aku tgh bosn.. belek2 fb teringat plak kt kt si belog nih.. kesian dye... dah lme tuan dye x bg mkn.. eish3..(xupdate lah dok) entry nie aku sje nk kongsi cter lawak dlm hidop aku.. alkesahnye~ nie cter psai p kombo ha?!!! (pelik eh?) ok betolkan cket lah... KONVO.... @konvokesyen punye pesta... kt mne??? hurm kt tempat aku dok wat training nu ha!!! well aku g mlm taw shopping shawl lah katekan.. konon bru pkai tdong so nk borong2 ler. klw leyh sume sekali aku nk sebat tp alahai kau duwet.. sampai shopping pon hehehe pinjaman tanpe faedah. hee thanks IELA!!! 

kowg tawu x!!!!! (xtawu) mmglah korg xtawu sbb aku nk bgtawu lah nih!!! tgah aku dok pileh2 shawl... sat g aku terkebelakang n terjadilah satu peristiwe yg mengeluarkan air mate.. sbbnye???? hahha gelak smpai kuar air mate.. pegh x leyh blah time tu.. pendek cter aku terlanggar lah sowg mamat nih.. rsenye dye student UTM. dye ngn kawn dye time tuh.. tp aku terlanggar dy..e kawn dye tak eh.. hahhaha mse aku terlggar tu kan... aku just toleh belkg skjp n say SORRy lah kt dye then teros kontiniyu (continue lah) tgok shawl yg aku sebok dok pileh2 td.. jap g aku dgr ler sore org kt belakang aku bising2....

"eh... eeh... eehh.. eh............

aku pon toleh ler belakang....

HA!!! X ABES2 LAGIK RUPENYE AKSI DYE NIE nk JATOH...




x phm??? hahah sebenanye dye nk terjatoh.. kire terhuyung-hanyanglah bdnnye ala mcm fido dido ~~~ sambil mendaptkan kawannye punye baju supaye dpt mengelakkan xterjatoh..... pegh maknenye bdn dye x seimbang lame jgklah ek??... smpaikan aku smpat lgik belek2 lgik shawl yg td tuh... wah!! hebat x aku terlanggar org smpai mcmtu sekali. hahahha lLELAKI pulak tu!!! hahahahha mmb aku lgik gelak bagai nk rak sbb dye sndri tgok insiden tersebot.. heish then... tawu x!! dye pnye muke kalah udang rebos... 1st time aku tgok lelaki malu gle mcmtu sekali.. wahahahahaha !!!!! i'm a monster hahahahha!!! pastu dye teros ajk mmbe dye blah cpt2.. aku pon pasanlah dye jln semunyik2 blkg tempat sngkot bju tepi jaln bia aku xnmpak dye.. pegh mmglah kan aku nk gelak.. heish jap2!! bkn aku ke patot malu.. eh2 terbalek jewk.. ah whateverrrr!!!



npe? xgelak eh korg? hahahha malu jek aku... heish korg pke ah klw kowg kt tmpat aku sure kowg xleyh lpe smpai ble2. hahhahaha hanye tuhan jek tawu!! =P


There was an error in this gadget
MB's FISHES

ikan2 nie sentiase lapoo so sambil tgok blh lah tlg bg dye mkn sekali yep :D
cara nk bg makan : klik jek seberape byk yg boleh kat ikan2 tu tawulah dye berebot nnt.

one more!! anda juge boleh melatih ikan ini yek! carenye senang je, halekan ank panah slow2 kemane yg anda suke tp dlm akuarium nie shj yek!! ha anda akan lihat hasilnye. selamat mencube!!! wee ;D



...................................thank you sbb sudi jengok..................................