CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Daisypath Friendship tickers

Wednesday, November 27, 2013

TEMPAHAN KATERING BAGI MALIS MESYUARAT, MAJLIS PERKAHWINAN

Assalamualaikum & salam 1 malaysia!! yeay bolhlh nk tepuk tgn sbb mi2 dh pecah rekod update blog untuk tahun 2013 ni.... sbb dh bosan tahap gaban kne jge booth hadoyai (T.T) ok sebenanye bkn sbb bosan jek, tapi ade something yg nk share kat u alls yg sudi n baiknye bace blog yg xseberape ni. THANKS u alls!!

Nak bgtawu ni sebenanye mimie sedia untuk terima tempahan tau klw u all nak lah. tempah catering gteww~ MIMIE BERRY's Catering (haha mcm poyo jek name catering) ye lah blom official lgik sebenanye. men letak suke hati jek. nak ikotkn, abah mi2 mmg ade bukak restoran. so insyaAllah klw ada tempahan katering blh lah contact2 mi2 ok!! ('',)V caya lah u all klw u all tempah. TAPI!!!! tempahan area2 johor bahru sahaje ye. mane tawu ade tempahan katering untuk majlis kahwin. Call k!!

Jadik, klw yg berminat blh lah call mi2 di sini,

017-7234423/010-7606797
atau nak tanye lebih lanjut blh email di naphajitahir@gmail.com
There was an error in this gadget
MB's FISHES

ikan2 nie sentiase lapoo so sambil tgok blh lah tlg bg dye mkn sekali yep :D
cara nk bg makan : klik jek seberape byk yg boleh kat ikan2 tu tawulah dye berebot nnt.

one more!! anda juge boleh melatih ikan ini yek! carenye senang je, halekan ank panah slow2 kemane yg anda suke tp dlm akuarium nie shj yek!! ha anda akan lihat hasilnye. selamat mencube!!! wee ;D



...................................thank you sbb sudi jengok..................................