CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Daisypath Friendship tickers

Sunday, February 28, 2010

malu


hee gle bengang wyh aku ari isnen aritue. aku leyh kne senggugot. nie senggugot yg sket cm nk mmpows! pegh!! hahha time 2 aku ade kls mndarin then g ah tndas. tgh jln nk ke toilet leyh nk pyam daa~ adoy 1st dowh aku rse cmtue... otw nk ke tndas 2 aku tgor jek spe yg lalu soh dye call kn mmber aku ckp yg aku kt tndas. heheh tawu ark aku leyh mandi dlm toilet yg sempit tuh!! hahah lawak ble engt2 blek.. then member aku dtg ler jengokkn ak kt tndas dye soh ak kua dr toilet bsuk 2. hahah aku x twu ah nk ckp ape an mmg sket gle perot time 2.. then aku pkai sua jek kua dr tndas 2 heheh tp aku lpe nk pkai bju. hahahahha lawak2 sumpah lawk!!!! dah 2 member aku teros hadang an coz ade stdents laki dok lua tndas nk tgok2.. pegh aku xtawu ape mse 2. pegh nseb bek ade member aku 2 anta ak blek nek mto dye. tp kcyan dowh kt dak laki yg antakn aku blek. hahaha coz aku nanges2 kt bahu dye peh!! maluu bai!!! abes bju dye bsh an.. kah3.. pdn mke dye~ fuh kat umah bru ah rse lege~ ape agik tdow ah!

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
MB's FISHES

ikan2 nie sentiase lapoo so sambil tgok blh lah tlg bg dye mkn sekali yep :D
cara nk bg makan : klik jek seberape byk yg boleh kat ikan2 tu tawulah dye berebot nnt.

one more!! anda juge boleh melatih ikan ini yek! carenye senang je, halekan ank panah slow2 kemane yg anda suke tp dlm akuarium nie shj yek!! ha anda akan lihat hasilnye. selamat mencube!!! wee ;D



...................................thank you sbb sudi jengok..................................