CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Daisypath Friendship tickers

Tuesday, May 10, 2011

zZzzzZZZ

tiktok....tiktok....tiktok.... shhhhh~ (bunyi angin malam bertiup di jendela) eeeeiiiiiiiiiikkkkk... (bunyi pintu dibuke secare perlahan2) klap..klap...klap... (bunyi tapak kasut melalui lantai2) seorang budak mulai berpeluh2 sambil menutup bantal kemukenye.... ha!!!! seram tak?!!! seram kan2!!! ckp seram jgk!!! xdek2!!! seram jgk!!!! huh!!
tett!!!! chill!!


huhuhu aku sje jek nk cte psl tdow2 nih.... hee :D b4 tu, comel gle kan pic atas nih kan? geram tgok kuceng nih!! actly ak nk stry time2 aku kat hostel dulu.. time aku form 5. korang mesti ade pengalaman msg2?? yelah kene kacaw ke memalam time2 kat asrama. lah! name pon asrama kurang2 pon mesti ade punye "mende" tut!! ok yg nie pengalaman akulah. teros terang ak mmg xpnh lgik nmpak mende2 tuh tp rase tu pnhlah.. heish tp xnk lah aku nmpak tkot kang saket jantong plak an! susah2!! 

cternye cmnih! besenye setiap dom b4 tdow kne bace iqamat sbg pendiniding. phm2 jeklah kan kowg! yg aku nih suke sgt tdo awl.. then nnt dowg kejot aku time nk iqamat, pastu ak pon iqamat lah yg mcm x iqamat (mamai lah katekan). katel aku 2 tgkat n aku tdow kat bhgian atas... nk dipendekkan cte mlm tuh time ak sdp2 tdo kowng tawu!!! ak kan tdo suke ngereng n himpit ke tepi n sblah aku byk lah space upss!! japg.. eeeiiiiiiiitttttt....... (bunyi katel kene naek) katel aku mcm terase senget sbb mcm ade bende yg naek katel ak dr tepi yg byk space td.... perh!!! mase tu aku pke heish ini mimpi nih!!! boleyh eh aku pke cmtu... hhhhhhaaaaaaaa~ (bunyik bisikan laen mcm) amek kaw!!!! teros aku kne hempap time tu!!! perh ini hempap abes smpaikan ak nk bkk mate pon ssh!! ak bce jeklah ape yg ptot time tu akher skli Allahuakbar byk2 kali hurfff dlm 5 minit aku kne hempap bru dye blah!! perh!!! lps jek dye blah teros boleh bukak mate. aku diam kejap. air lior telan dh byk kali, nk toleh belkg ke tak? nk toleh ke tak eh?  ah!! baek aku turon teros!!! aku teros turon dr katel atas tu hehehhe apelagiklah an... aku g ngempet kt mmber ak yg tdo bwh katel aku tuh.. 

fuh!!!! itu pon ak rse mnde tu still ade kat tepi ak.. heh!! wat bodoh jek ah ak.. kang tetengok kang lagik merane kang.. hesh puah sisih!! yg mmbe aku dah heran tnye aku knpe.. ak soh dye diam sok  bru ak cte!! huish itulah penglmn aku yg ak xleyh lpe smpai ble2!

time ak kene tmptkan kat blok laen (blok lgik keras!!) mse tu ak nye blok kne renovate so dak2 dom yg kt blok tuh kne tmptkan kt dom blok len lah (blok f) huish byk cte psl blok nih!!!! every nyte ak tdo xlene!! berpeloh2 aku tdo sbbnye terpakse selimot stu bdn dgn kipas xkene sgt!! knpe??? tiap tgh mlm jek aku msti terbgon!!! heish xblh ke xbgon!!! nseb baek xnk terkencing.. bygkan ah. tiap mlm mesti ade bunyi pintu kene ketok. ade stu mlm tuh bkn ketok dh tp mcm nk pechkn pintu dom tu jek.. sume dgr actly tp sume buat dang jek lah. nk mampos korang klw bkk pintu time waktu 2 3 pgi cmtu. gle ape!! mmb satu dom aku pon pnh kene tampa ngn mende tuh!! huish sampai nanges2 kowt.. yelah takowt dok!!!

mmb ak pnh cter gak dlu kat asrama dye terbgon.. japg bunyi ngilai kt lua dom dye. (perh lgik dasyat) smpailah dye tertgok kt tingkp dom dye.. dye nmpk pon*****k.. fuh!!! aku xleyh nk byg!! boleyh fobia aku!! 

heee~ npe takowt yek??? xperk leyh jdik kenangan tuh!! =P selamat malam kawann!!!

2 comments:

Hassan Fdus

haha takut ngn hantu :P

mimieberry

aish!! sape tkot skg nih?

Post a Comment

There was an error in this gadget
MB's FISHES

ikan2 nie sentiase lapoo so sambil tgok blh lah tlg bg dye mkn sekali yep :D
cara nk bg makan : klik jek seberape byk yg boleh kat ikan2 tu tawulah dye berebot nnt.

one more!! anda juge boleh melatih ikan ini yek! carenye senang je, halekan ank panah slow2 kemane yg anda suke tp dlm akuarium nie shj yek!! ha anda akan lihat hasilnye. selamat mencube!!! wee ;D



...................................thank you sbb sudi jengok..................................