CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Daisypath Friendship tickers

Friday, May 6, 2011

tgh2 mlm mcm nie feeling jiwang jek rse ek? =P yelah klw kowg xdek feeling cmtu xpeklh. aku jeklah sowg. skg aku terase nk cter psl LELAKI.... hurm agk2 apelah pndpt gurl kt lua sne psl lelaki nih...? well kte pon kdg x leyh nk jgke ryte? yelah nme pon manusie kan sme gk cm pompan. 

ok cmnilah sng cter ak rmai mmb laki tp xdeklah smpai lebih dr mmbe pompan. kire same rate lah 2. yg aku dok pelik kan knpe eh laki ni ske sgt menipu. tp x sgkal lah klw pompan pon mcm tu jgk.. cme tulah ak pnh kene tpu.. "oklah fine ko nk tpu ko tpulah lmbt laon kantoi jgk". tp jenis aku if ak dh xleyh terime ble dye tpu apetah lgik tpu klw dye x de gf but yg sebenanye ade.. why? hurm tande soal besaw kt situ yep. teros terang bg ak, if aku ditpu like tht lah kan aku xkn ckp ape2 dh, lgik2 ble dh kantoi kn. then knpe mesti nk crik ak lgik? rmai ah laki yg aku knl mcm gini perangai dye.. then mintk peluang kali ke2. ape tu??? ko g lah sane ngn awek ko aku x dek kcw lgsong relation korg tu yek!! so tlglh jgn nk desak2 aku. aku dh fedup taw.

kejam? why x bg peluang? mgkin dye mmg dh nyesal? ok jwpnnye adelah PERLU KE? BETOL KE DH NYESAL? JANJI BOLEYH PKAI KEW? hahaha stupid lah weh. hurrfff~ eish mmglah aku pon xnafikan aku nih kers hati.. bkn ape aku xnk dipijak sng2 oleh mereke. dowg engt ape? lgik satu! if aku kononlah balik semule dgn bg peluang kt dowg2 nih confrm keh kekal ak dgn dye. hurm dr hati aku paleng2 dalam lah kan sebenanye aku xnk salah choice dlm hubungn. aku xnk husband aku dpn aku baek jek tp blkg aku laen n byk auta lebeyh.. well bende ni pon dh jdik dlm family aku sndri. aku xnk mcm tu. ak nk husbnd yg setie n accept ak seadenye. klw boleyh yg dpt bimbing aku utk dunie akhirat. pangkat or kedudukan xjamin ape2 ryte? klw kehidupan yg sederhane n mndpt keberktn Ilahi ak redho... ak xnk slh pilih.. ckoplah ak tgok dgn mte kpale aku sndri situation yg mmg smpaikn aku bergelinang air mate nih.. sedih sgt... YA ALLAH BERILAH AK JODOH yg memberikan kebhgiaan di dunie serte akhirat.. aku nk sgt husbnd aku kejot suboh2 ajk jemaah same2... aja aku mcm2... yg xmudah tergode dgn godaan yg mcm2 kt lua sane. hurmm hope so!! oleh yg demikian, anda juge mahu yg terbaek untuk edop anda bkn.... assalamualaikum dan selmt beramal hee :D



2 comments:

msredcheesecake

Cik mimieberry,
Jgn bagi can laki buli kita.sayg diri kite dulu sbl sayg dorang.

Msred follow k...

mimieberry

yup!! mmg btol!!! kte xleyh bg muke kat laki nih

Post a Comment

There was an error in this gadget
MB's FISHES

ikan2 nie sentiase lapoo so sambil tgok blh lah tlg bg dye mkn sekali yep :D
cara nk bg makan : klik jek seberape byk yg boleh kat ikan2 tu tawulah dye berebot nnt.

one more!! anda juge boleh melatih ikan ini yek! carenye senang je, halekan ank panah slow2 kemane yg anda suke tp dlm akuarium nie shj yek!! ha anda akan lihat hasilnye. selamat mencube!!! wee ;D



...................................thank you sbb sudi jengok..................................